Dnevna najava: Nastavak finalne serije u KLS-u, borba za Primeru...

164 12.06.2019 07:23 Volcano sport tim

FC Hermannstadt - U. Cluj 17:00
(Rumunija, Liga 1)

Baraž za opstanak u prvoj ligi Rumunije, u prvom meču današnji domaćin je slavio sa 2:0 i trebalo bi da na svom terenu potvrdi prednost stečenu u Klužu.

Fuenlabrada - Santander 20:00
(Segunda, B division)

Domaćin je prvom meču slavio sa 2:1, i danas će Santander imati težak posao da obezbijedi povratak u Segundu, pogotovo ako dodamo na poslednjih pet mečeva nemaju pobjedu i nalaze se u velikoj rezultatskoj krizi.

Venezia - Sassari 20:45
(Košarka, Italija)

U prvom meču finala, Venecija je napravila brejk i danas će pokušati da potvrde taj brejk. Zanimljiv meč je pred nama, obično kada igraju ova dva tima gledamo pravu run&gun košarku sa mnogo poena iz tranzicije.

Partizan - Crvena Zvezda 19:00
(KLS, finale)

U prvom meču crveno bijeli su slavili u prilično neizvjesnoj završnici. Tokom čitave utakmice Zvezda je kontrolisala rezultatsku prednost, ali je na kraju Partizan na krilima Alexa Renfroa i Novice Veličkovića priprijetio i umalo okrenuo meč na svoju stranu. Meč su obilježile brojne tehničke greške Partizana, ali i isključenje trenera Trinkijerija. Partizan će danas pokušati da zaustavi spoljnu liniju Zvezde koja sipa sa svih strana.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45