Pravila nagradne igre - Extra doza sreće

744 15.03.2019 08:28 Volcano sport tim

PRAVILA NAGRADNE IGRE

PRIREĐIVAČA Vezuv, d. o. o. - “Extra Doza Sreće”

 

1. PUNI NAZIV, MATIČNI BROJ I ADRESA SJEDIŠTA PRIREĐIVAČA NAGRADNE IGRE: Vezuv, d.o.o., PIB: 02297060, Trg nezavisnosti bb, Podgorica.

2. SVRHA PRIREĐIVANJA NAGRADNE IGRE: reklamiranje usluga pružanja igara na sreću za koje je Vezuv, d.o.o. registrovano, kao i promocija svojih poslovnica.

3. VRIJEME TRAJANJA NAGRADNE IGRE: 20.og marta – 06.og aprila 2019. godine.

 

4. FOND NAGRADA:  

- Po tri (3) elektronska vaučera (Bonus nagrade) u nominalnoj vrijednosti od po 20 eura u 4 (četiri) poslovnice u kojima se priređuje nagradna igra, koji vaučeri se isključivo mogu koristiti za igru u poslovnici u kojoj je održano izvlačenje nagradne igre;

- Po jedan (1)mobilni telefon marke Samsung S9 u 4 (četiri) poslovnica u kojima se održava izvlačenje nagradne igre.

Shodno članu 69 stav 5 Zakona o igrama na sreću, nagradni fond u vrijednosti većoj od 500 €, koji nakon završetka nagradne igre nije podijeljen, priređivač će prodati na javnom nadmetanju, a sredstva ostvarena prodajom će uplatiti u budžet Crne Gore u roku od 90 dana od dana isteka roka za podizanje nagrada.  

5. Pojedinačna vrijednost svake nagrade iz Fonda nagrada pod tačkom 4 Pravila iskazana u eurima sa uračunatim PDV-om tamo gdje je u pitanju oporezivi promet u skladu sa Zakonom o porezu na dodatu vrijednost:

a) Elektronski vaučeri – vrijednost 20 € x 3 = 60 € (bonus - nije promet oporeziv u skladu sa odredbama Zakona o porezu na dodatu vrijednost i dodjeljuje ga priređivač nagradne igre)

b) Samsung S9 vrijednost 615 € (PDV uračunat)

 

6. Ukupan nagradni fond:

a) Elektronski vaučeri 60 € x 4 poslovnica = 240,00 €

b) Samsung S9 615 € x 4 poslovnica = 2.460,00 €

UKUPNO = 2.700,00 €

 

7. Poslovnice koje učestvuju u nagradnoj igri se nalaze na sledećim adresama:

  • 3 Januara br. 11, Bijelo Polje
  • Resnik bb, Bijelo Polje
  • Kralja Petra bb, Pljevlja
  • Zlatiborska br. 12, Pljevlja
  • Manastirska bb, Nikšić
  • Gojka Garčevića bb, Nikšić
  • 26 Novembra bb Ulcinj
  • 26 Novembra br.124, Ulcinj

 

8. Poslovnice u kojima se održava izvlačenje dobitnika nagradne igre nalaze se na sljedećim adresama:

- 3 Januar br.11 , Bijelo Polje (u ovoj poslovnici pored sportskih tiketa odigranih u njoj učestvuju i sportski tiketi odigrani u poslovnici koja posluje na adresi Resnik bb, Bijelo Polje )

- Kralja Petra bb, Pljevlja (u ovoj poslovnici pored sportskih tiketa odigranih u njoj učestvuju i sportski tiketi odigrani u poslovnici koja posluje na adresi Ul. Zlatiborska br. 12, Pljevlja )

- Manastirska bb, Nikšić (u ovoj poslovnici pored sportskih tiketa odigranih u njoj učestvuju i sportski tiketi odigrani u poslovnici koja posluje na adresi Gojka Garčevića bb, Nikšić )

- 26 Novembra bb, Ulcinj (u ovoj poslovnici pored sportskih tiketa odigranih u njoj učestvuju i sportski tiketi odigrani u poslovnici koja posluje na adresi 26 Novembra br. 124, Ulcinj )

 

9. USLOVI ZA UČESTVOVANJE U NAGRADNOJ IGRI:

Učesnik je punoljetno lice, koje je u poslovnici u kojoj se održava nagradna igra uplatilo 1 sportski tiket  sa iznosom od najmanje 2€, kao i ispunilo formular koji dobije od zaposlenog u poslovnici na koji učesnik mora da ispuni sve navedene podatke a to su svoje: Ime i Prezime, Broj telefona kao i e-mail adresa. Učesnik nije dužan uplatiti naknadu za učešće u nagradnoj igri.

Učesnik može uplatiti više sportskih tiketa u pojedinačnoj poslovnici.

Sportski tiket odigran u jednoj poslovnici ne može biti korišćen za nagradnu igru u drugoj poslovnici osim u poslovnici koje su naznačene u tački 8 ovih pravila u kojima se odvija izvlačenje nagrada.

U vrijeme izvlačenja nagrada učesnik mora biti prisutan u poslovnici u kojoj se odvija izvlačenje. U suprotnom, učesnik nema pravo na nagradu i izvlačenje se nastavlja.

 

10. POSTUPAK PRIREĐIVANJA I SPROVOĐENJA NAGRADNE IGRE I IZVLAČENJA NAGRADA:

a) Osoba koja želi da učestvuje u nagradnoj igri dužna je da:

i. Odigra najmanje jedan sportski tiket u poslovnici koju je naveo priređivač u objavi Nagradne igre.

ii. Ispuni formular koji dobija od zaposlenog u poslovnici priređivača u kojoj se odvija nagradna igra i uz taj ispunjeni formular priloži odigrani tiket i ubacu ih spojene u kutiju koja se nalazi u istoj poslovnici u kojoj se odvija Nagradna igra. Ukoliko je učesnik nagradne igre odigrao više sportskih tiketa u istoj poslovnici, dužan je za svaki odigrani tiket ispuniti poseban formular i ubaciti ih zajedno u kutiju koja se nalazi u toj poslovnici.

iii. Nagrade se izvlače 06.04.2019. godine iz kutije u koju su tiketi zajedno sa formularima ubačeni i to u sljedećim terminima po poslovnicama:

- 3 Januara br.11, Bijelo Polje u 17:00 h

- Kralja Petra bb, Pljevlja u 17:00 h

- Manastirska bb, Nikšić u 17:00h

- 26 Novembra bb, Ulcinj u 17:00h 

iv. Jedan tiket može rezultirati samo jednom nagradom.

v. Jedan igrač može učestvovati više puta sa različitim tiketima.

vi. Validnost izvlačenja nadgleda komisija imenovana od strane priređivača

vii. Svaka navedena poslovnica u kojoj se održava izvlačenje dobitnika za nagradnu igru priređuje nagradnu igru za sebe i za poslovnicu koja je navedena uz nju, spisak tih poslovnica se nalazi u tački 8 ovih pravila nagradne igre.

  

11. ROK ZA PODIZANJE NAGRADA:

 - Bonus nagrade se dodjeljuju dobitnicima istog dana kada je odrađeno i izvlačenje.

 - Rok za podizanje robnih nagrada isti dan kada se odvija izvlačenje nagrada.

 

12. NAČIN OBJAVE REZULTATA, ODNOSNO DOBITNIKA NAGRADA:

Rezultati izvlačenja biće zvanično objavljeni u štampanom mediju - ,, ND Vijesti “ i preko Instagram javne stranice priređivača.

 

13. NAČIN NA KOJI UČESNICI NAGRADNE IGRE DOBIJAJU NAGRADE, AKO SU ISPUNILI USLOVE PROPISANE PRAVILIMA:

Učesnici nagradne igre, nagrade podižu u poslovnici Vezuv d.o.o u kojoj su vrši izvlačenje za nagradnu igru na dan izvlačenja.

14. NADLEŽNI SUD ZA RJEŠAVANJE SPORNIH PITANJA: Sud stvarne nadležnosti u Podgorici.

 

Izvršni direktor

Marijana Zec

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45