Los Anđeles je novi dom Lebrona Džejmsa

290 02.07.2018 08:33 Volcano sport tim

Lebron Džejms ponovo je potresao košarkašku javnost u Sjedinjenim Američkim Državama. ''Kralj'' će preći u Los Anđeles Lejkerse, sa kojima će potpisati četvorogodišnji ugovor vrijedan 154 miliona dolara.

Informaciju je objavila njegova agencija ''Klutch Sports''.

- Lebron Džejms, četvorostruki MVP NBA lige, trostruki MVP finala, 14 puta učesnik NBA Ol Stara i dva puta osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama dogovorio je četvorogodišnji ugovor sa Los Anđeles Lejkersima - stoji u zvaničnom saopštenju te menadžerske agencije.

ESPN je objavio da će ta četvrta godina biti opciona i da će Lebron moći da bira da li će je igrati ili ne. Ovo je ujedno najduži ugovor koji je Lebron potpisao od onog šestogodišnjeg sa Majamijem iz 2010. godine. Prethodni ugovori bili su na tri godine ili kraće.

Lejkersi su otpočetka bili favorit od klubova da dovedu Džejmsa. Spremili su Lejkersi dovoljno prostora za plate kako bi mu obezbijedili maksimalan ugovor koji je želio, a potencijalno bi mogli da ga upare sa još nekim zvijezdama. Kao opcija pominje se Kavaj Lenard koji po informacijama poznatog novinara Ejdrijana Vojnarovskog želi da postane igrač Lejkersa. Možda u igri bude i Demarkus Kazins.

 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45