Milan u misiji 'Kome prodati Donarumu'

203 15.05.2018 12:44 Volcano sport tim

Rastanak Điđija Donarume i Milana se primakao, izgleda da je samo pitanje gdje će otići talentovani golman. Italijanski mediji pišu da je Donaruma izgubio povjerenje navijača, pritisak na njega je postao ogroman i sve to utiče na ekipu.

U Milanu su spremni na razgovore o transferu, a teško da će cijena ići ispod 50 miliona eura, pišu mediji pozivajući se na izvore iz kluba.
- Ako ima zainteresovanih klubova, oni će poslati ponude i onda ćemo vidjeti da li su te ponude zadovoljavajuće. Donaruma je budućnost italijanskog fudbala i vrijedi mnogo. Poznajemo situaciju na tržištu i znamo koja je njegova cijena. Nijesmo u situaciji da moramo da ga prodamo niti smo njegovu prodaju ukalkulisali u budžet. Sačekaćemo i donijeti odluku... Sa druge strane, Donaruma još nije došao da nam kaže kako želi da ide - kaže Masimo Mirabeli, sportski direktor Milana.  

Trenutno se dva kluba pominju kao jedine opcije. U igri su ostali Pari Sen Žermen i Liverpul. Oba tima traže golmana, s tim što je Liverpulova prva meta Alison iz Rome. Takođe, zbog finansijskog fer-pleja, pitanje je koliko će PSŽ biti spreman na ponudi Milanu. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45