Tuhel i zvanično trener PSŽ-a

208 14.05.2018 04:02 Volcano sport tim

Dileme više nema, Tomas Tuhel novi je trener Pari Sen Žermena. Na zvaničnom veb sajtu pariskog kluba objavljena je ta infomarcija, uz dodatak da je njemački stručnjak potpisao dvogodišnji ugovor sa šampionom Francuske.

Radujem se što ću raditi sa ovim sjajnim igračima od kojih su neki među najboljima na svijetu. Daću sve od sebe da pomognem igračima da idu do svojih limita. Tim ima izuzetan potencijal i taj izazov kod mene stvara najveće uzbuđenje - poručio je Tuhel na predstavljanju.

Njemac je na scenu došao trener Majnca, gdje je radio od 2009. do 2014. godine, kada je prešao u Borusiju iz Dortmunda umjesto Jirgena Klopa. Sada će imati zadatak da od skupocjene ekipe napravi materijal za osvajanje Lige šampiona.

- Veoma sam srećan što vam predstavljam Tomasa Tuhela.  On je jedan od najboljih evropskih trenera koji je dostigao najveći nivo posljednjih godina. Njegov ambiciozan karakter i ukus za napadački fudbal je nešto što se uvijek sviđalo Pari Sen Žermenu. To naši navijači vole i tome se dive - rekao je Naser Al Kelaifi, predsjednik PSŽ-a.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45