Iguain ide, stiže Morata

219 12.05.2018 10:16 Volcano sport tim

Uprkos tome što su nastavili dominaciju u Italiji, u redovima Juventusa spremaju se velike promjene ovog ljeta. Prije svega u napadačkom redu, gdje se očekuje odlazak Gonzala Iguaina i dolazak Alvara Morate.

Gazeta delo sport objavila je da je PSŽ zainteresovan za Iguaina. Obzirom da se odavno spekuliše da će Edinson Kavani napustiti 'Park prinčeva', traži se njegova zamhena. Najčešće su se pominjali Robert Levandovski i Mauro Ikardi, a sada je i Iguain u igri. Finansijski bi ovo bila sjajna porilika za Juve i Argentinca, a PSŽ bi dobio napadača kakvog traži. Ovo je možda i posljednja prilika da Juventus izvuče dio uloženog novca u trensfer Argentinca (90 miliona eura) i navodno je spreman da prihvati svaku ponudu koja premašuje cifru od 50 miliona.

Istovremeno, Juve svim silama pokušava da vrati Moratu kojeg Masimiljano Alegri obožava. Poslije neuspješne sezone, Španac jedva čeka da napusti Čelzi, a izgleda da su se i u klubu pomirili sa tim. Iz Londona je stiglo zeleno svjetlo da se pregovara o pozajmici na čemu Juve insistira. Znaju i u Čelziju da teško poslije ovakve sezone mogu da prodaju Moratu za 65,5 miliona, koliko su ga platili ljetos. 'Plavci' su spremni da puste Moratu na dvogodišnju pozajmicu vrijednu 15 miliona, uz otkupnu klauzulu od 45 miliona eura. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45