Vermezović je bivši?

246 06.05.2018 08:58 Volcano sport tim

Budućnost je odigrala neriješeno sa Rudarom, a utakmica pod Golubinjom bila je posljednja Vladimira Vermezovića na klupi podgoričke ekipe, piše današnja Pobjeda.

Rukovodstvo “plavih” nezadovoljno je igrama i rezultatima tima pod vođstvom iskusnog stručnjaka koji je ispadanjem iz Kupa izgubio šanse da sačuva posao.

Ne samo to, beogradski stručnjak je nakon novog remija doveo u pitanje drugo mjesto na tabeli, što je za upravu još jedan krupan signal da ga smijeni. Odluka o prekidu saradnje već je donešena u klupskom vrhu, a saopštena je Vermezoviću nakon što se sinoć vratio iz Pljevalja.

Fudbaleri su dobili dva slobodna dana, a do tada će se naći privremeno rješenje do kraja sezone, vjerovatno neko od trenera iz kluba. Logično bi bilo da to bude neko od asistenata iz stručnog štaba.

Utakmice bez trijumfa, mečevi bez datog gola – realnost su Budućnosti ovog proljeća. Ni u Pljevljima se nije ništa promijenilo – opet 0:0, ponovo prosječno izdanje, jedna prava šansa za pobjedu, pa velika sreća u sudijskoj nadoknadi da se ne izgubi.

Sve u sve svemu daleko od očekivanog nivoa, daleko od Budućnosti koju je najavio Vermezović

“Važno je da nijesmo izgubili ovu utakmicu nakon eliminacije iz Kupa. Bili smo emotivno i fizički ispražnjeni. Mislim da je ovo najpravedniji ishod, jer kako smo mogli da dobijemo, tako smo mogli i da izgubimo pred kraj utakmice”, kazao je Vermezović.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45