Majka beskućnica, a sin zarađuje brdo love u Arsenalu

206 04.03.2018 11:54 Volcano sport tim

Majka mlade zvijezde Arsenala 20-godišnjeg Ejnslija Mejtlanda-Najlsa, koji godišnje zarađuje milion i po funti, beskućnica je i živi u improvizovanom kontejneru, prenose danas engleski mediji. Džul Najls je ispričala da više od godinu nema kontakt sa sinom, koji se ove sezone primakao prvom timu "tobdžija" i uskoro bi trebalo da dobije novi, mnogo bolji ugovor.

"Novac mu je udario u glavu", ispričala je Džul Najls.

Njen sin je debitovao sa 17 godina u prvom timu Arsenala, proveo je jednu godinu na pozajmici u Ipsviču, bio je reprezentativac Engleske u svim mlađim selekcijama, a sada je član mlade reprezentacije.

Do sukoba sa majkom je došlo kada je potpisivao prvi profesionalni ugovor. Džul se tada, kako su javljali engleski mediji, toliko posvađala sa čelnikom Arsenala Dikom Louom da je zbog nasilničkog ponašanja privedena i provela je noć u zatvoru.

Mediji javljaju da je imala i sukob sa Mikom Mekartijem, koji je trenirao njenog sina u Ipsviču.

"Sve što sam radila, bilo je za njegovo dobro. On dobro zna kroz šta smo sve prošli da bi mogao da bude tu gdje je. Mislim da je dobio savjet, ili ultimatum, da se udalji od mene", kazala je Džul Najls.

Kako pišu mediji, Ejnsli Mejltand-Najls živi za bratom Kordijem u stanu čija je vrijednost 700 hiljada eura.

"Ovo je užasno. Samo od jedne mjesečne plate mogao bi da mi kupi stan. Ne znam gdje sam pogriješila", kazala je njegova majka.

I Mejtland-Najls i Arsenal su odbili da komentarišu njene riječi.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45