Stjepanović za jači Petrovac

297 23.01.2018 09:48 Volcano sport tim

Nekada veliki talenat crnogorskog fudbala Slaven Stjepanović u narednih pola godine nosiće dres Petrovca, pišu Dnevne novine.

Bivši fudbaler Zete, koji u karijeri nije napravio ni približno onom što mu se predviđalo nakon blistavih dana na “Trešnjici”, pod Malim brdom će pokušati da se vrati u pravi ritam.

- Dogovorili smo se, doveli smo veliko pojačanje. Nije u potpunosti spreman, ali znamo svi koliko može i nadamo se da će do starta šampionata biti apsolutno fit. Ukoliko bude radio makar polovinu onogo što je radio prije desetak godina dok je nosio dres Zete, Petrovac će mnogo dobiti - kazao je Rudolf Marčić, trener Petrovca.

Stjepanović je nakon osvojene titule sa Zetom (sezona 2006/2007) potpisao za Partizan, gdje nije dobio pravu priliku. Poslije godinu kupila ga je Vojvodina, gdje je odradio dvije korektne sezone, da bi se nakon toga selio od Grčke (Trikala, Iraklis), preko Moldavije (Dačija) do Danske (Vendisel) i opet natrag do Moldavije, sa kratkim izletom do Uzbekistana (Lokomotiva Taškent).

 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45