Venger: Sančez ide, Mhitarjan i Obamejang možda dođu

224 18.01.2018 11:57 Volcano sport tim

Menadžer Arsenala Arsen Venger potvrdio je da će Aleksis Sančez najvjerovatnije napustiti klub i preći u Mančester junajted. Istovremeno, Francuz je istakao i da je Pjer Emerik Obamejang, napadač dortmundske Borusije, blizu dolaska na ''Emirejts'', kao i Henrik Mhitarjan upravo iz Junajteda.

Situacija oko Sančeza vam je svima veoma dobro poznata iz medija. Tako da ja ne moram mnogo da pričam o tome. Do transfera može da dođe, ali i ne mora. Ukoliko ne dođe do transfera, on će igrati u subotu protiv Kristal Palasa. U ovom poslu sam 30 godina i mogu da kažem da će najvjerovatnije doći njegovog transfera, ali svakog minuta transfer može i da propadne. Ništa nije 100 odsto sigurno - rekao je Venger za engleske medije. 

Posljednjih dana dosta se spekulisalo oko transfera Čileanca u Junajted, a kao dio dogovora pominjao se i prelazak Mhitarjana u drugom smjeru. 

- Moguće je da Mhitarjan dođe jer ja volim tog igrača. Moj tim je mnogo puta igrao protiv njega dok je bio u Borusiji Dortmund i znam da on izuzetno cijeni našu igru. Njegova plata ovdje ne bi bila problem - dodao je Venger.

Novinare je zanimalo da li su tačne i spekulacije oko dolaska Obamejanga u Arsenal. 

Nemam što da kažem... O tim stvarima je bolje ne pričati jer su bolje kada su tajne i kada ih ne kometarišete prije nego što ih ozvaničite - kazao je Venger.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45