Murinjo Konteu: Ja senilan? Makar ne namještam utakmice

196 06.01.2018 10:28 Volcano sport tim

"Mislim da bi malo trebalo da se sjeti šta je on radio u prošlosti. Ne znam tačno kako se zove to stanje kada zaboravljate stvari, ali mislim da je u pitanju staračka demencija", kazao je Antonio Konte odgovarajući Žozeu Murinju na zamjerke koje mu je ovaj uputio zbog pretjeranog radovanja i skakanja kraj aut linije. 

I šta mislite, da mu je Žoze ostao dužan? 

Pa naravno da nije. Posle sinoćnjeg trijumfa nad Derbijem u okviru 4. runde FA kupa Portugalac je prvo prokomentarisao rivala sa klupe Čelsija...
"Jedina stvar koju mogu da kažem, a vezana je za Kontea, jeste da ja, za razliku od njega, nikada nisam bio kažnjavan zbog namještanja rezultata. Niti ću ikada biti", poentirao je Specijalni prije nego što je pohvalio igru Derbija i pored poraz od crvenih đavola 2:0: "Čempionšip polako dolazi na nivo Premijer lige. Razlika je samo u tome što ti momci igraju u takmičenju koje se drugačije zove". 

Podsjetimo, Antonio Konte bio je četiri mjeseca van fudbala pošto je bio trener Sijene u vrijeme kada je taj klub osuđen u akciji Kalčopoli. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45