Petar Grbić stiže u Budućnost!

349 27.12.2017 08:49 Volcano sport tim

Vermezović na klupi, a na terenu super tandem Petar Grbić i Simon Vukčević. Budućnost je nakon dogovora sa novim trenerom, uspjela da dogovori jedan sjajan transfer, dok je drugi blizu realizacije. Petar Grbić, nekadašnji fudbaler Mladosti, Mogrena, partizana, Olimpijakosa, OFK beograda, Levadijakosa, Hapoel Ber Ševe, Akhisara i Adane novi je igrač Budućnosti, pišu Dnevne novine. 

Grbić će sa aktuelnim crnogorskim šampionom potpisati ugovor na 18 mjeseci. Petar je ponikao u mlađim kategorijama Budućnosti, ali nikada nije dobio šansu u prvom timu. 

"Igraću za Budućnost kad-tad. To je klub koji volim, rođen sam na 50 metara od stadiona i jednog dana ću obući dres prvog tima", rekao je Grbić prije godinu dana. 

A taj "jedan dan" je došao brže nego što je iko očekivao, pa će plavi sa Grbićem na krilnoj poziciji juriti trofej(e) na proljeće. 

A dolazak Simona Vukčevića, koji sa plavima trenira već nekoliko mjeseci kako bi održavao formu, zavisi prije svega od mišljenja Vladimira Vermezovića. Novi šef plave struke je sarađivao sa Simonom u sezoni 2004/2005 u Partizanu, tako da najbolje poznaje kvalitete nekadašnjeg reprezentativca. 

Budućnost će sa ovim tandemom, ukoliko se nešto ne izjalovi, imati mnogo jači tim nego jesenas. Onda ni 13 bodova razlike u odnosu na Sutjesku ne djeluje nedostižno. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45