Terim spašava Ebuea

199 25.12.2017 12:13 Volcano sport tim

Potresna životna priča nekadašnjeg igrača Arsenala Emanuela Ebuea prostrujala je munjevitom brzinom kroz sve djelove svijeta i malo koje je mogao da ostane ravnodušan. Ali, priča je danas dobila novi i ljepši nastavak.

Ekspresno pošto je objelodanjeno kakav život vodi nekadašnji defanzivac, reagovao je trener Galatasaraja i legenda turskog fudbala Fatih Terim. Kako prenose turski mediji, Terim je zvao Ebuea da se vrati u Galatasaraj i postane pomoćni trener pionira najvećeg turskog kluba! Momak iz Obale Slonovače je posao prihvatio i njegov život će početi da se vraća u normalu.
- Vijest o tome kako živi Ebue čuli smo u svlačionici poslije utakmice. Morao sam da reagujem - izjavio je Terim. 

Ebue i Terim su svojevremeno imali odličnu saradnju. Bilo je to u vrijeme dok se Ebue još bavio fudbalom, a Terim bio u prethodnom trenerskom mandatu na klupi Galatasaraja. Terim ga je upravo i doveo iz Arsenala 2011. godine, poslije čega se na ''Turk Telekom areni'' zadržao punih pet godina. 

Informaciju koja je oduševila javnost potvrdio je i Ebue na društvenim mrežama, a navodno su cijelu akciju podržale i igračke legende Galatasaraja - Hasan Šaš i Nečati Ateš.
- Jako sam srećan što ću ponovo moći da radim sa Terimom i što mi je dao zaduženje u Galatasaraju. Fatih Terim mi je kao otac, mnogo ga volim i sve bih uradio za njega - izjavio je Ebue. 

Potpuni haos u kojem živi posle razvoda od žene, zbog čega je izgubio gotovo sve, dovela je Ebuea do prosjačkog štapa

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45