Vermezović: Budućnost? Nadam se dogovoru

295 25.12.2017 11:29 Volcano sport tim

Srpski trener Vladimir Vermezović nada se pozitivnom ishodu razgovora sa upravom Budućnosti. Arena saznaje da su dvije strane u načelu precizirale detalje ugovora, s tim što je Vermezovićev uslov da prihvati ponudu vezan za dolazak njegovog dugogodišnjeg saradnika Darka Belojevića, koji bi u stručnom štabu Budućnosti imao ulogu prvog asistenta.

Iskusni kormilar juče se vratio za Beograd, gdje čeka rasplet pregovora. Rukovodstvo aktuelnog crnogorskog šampiona trebalo bi danas da se definitivno izjasni da li će nekadašnji tandem Partizana u paketu doći pod Goricu. Kako stvari stoje, Vermezović će biti nov šef stručnog štaba “plavih”

- Bio sam u Podgorici i razgovarao sa predsjednikom Burićem. Pričali smo o svemu. Bio je to prijatan i korektan susret. Sve će biti poznato u narednih 24 sata. Optimista sam, kao i uvijek. Vjerujem da će doći do saradnje - rekao je za Arenu Vermezović.

Saga oko novog trenera Budućnosti traje od finiša jesenje polusezone, tačnije od momenta kada je smijenjen Dragan Kažić, tri kola prije kraja prvog dijela prvenstva.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45