Vujošević dobio Partizan na sudu

289 21.12.2017 08:51 Volcano sport tim

Bivši trener Partizana i selektor Crne Gore Duško Vujošević dobio je slučaj protiv crno-bijelih na sudu prema kojem tim iz Humske mora da mu isplati 113.000 eura, piše B92.

Vujošević je u srijedu obavestio Partizan da je dobio spor na BAT, otkrio je predsjednik kluba Ostoja Mijailović, gostujući na RTS.

Partizan ima rok od sedam dana da izmiri dugovanje prema svom najtrofejnijem treneru, inače mu slijedi blokada FIBA koja će onemogućiti registrovanje novih igrača. Klub je već neko vrijeme u blokadi, što je potvrdio i predsjednik

"Mislim da je Duško Vujošević obilježio jedan dio istorije Partizana i da je čovjek koji neće staviti svilen gajtan Partizanu oko vrata. Na tu prijetnju koju je uputio gledam kao mjeru upozorenja za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima to može da se plati", dodao je Mijailović. 

Prvi čovjek Partizana je potvrdio izjavu doskorašnjeg trenera Miroslava Nikolića za B92 da neće tužiti klub, a on je prilikom raskida saradnje oprostio dvije plate crno-bijelima. 

Mijailović je otkrio i da je Rade Zagorac prije nekoliko nedjelja potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Partizanom, ali da se predomislio onog trenutka kada je "javnost saznala za taj dogovor", pa je završio u redovima najlošijeg španskog tima  - Real Betisa.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45