Grizman sve bliži Barsi

244 18.12.2017 10:51 Volcano sport tim

Antoan Grizman nalazi se pred potpisom ugovora sa Barselonom. List iz Barselone Mundo Deportivo objavio je ekskluzivnu vijest da se predsjednik ''blau grane'' Đozep Marija Bertomeu sastao sa Grizmanovim roditeljima i sestrom i da su razgovarali o transferu za naredno leto.

Ako se zna da je Grizman nešto ranije otpustio dugogodišnjeg menadžera koji ga je zastupao od početka karijere i sve stvari oko budućnosti karijere prepustio ocu, jasno je da je Bertomeu pričao sa pravim ljudima. Francuski napadač je još od prošle jeseni označen kao jedna od meta Barse, a situacija se dodatno popravila poslije Grizmanovog produžetka saradnje sa Atletikom ljetos.

Grizman je tada ispoštovao Atletiko i odbio transfer u Mančester junajted jer je madridski klub imao zabranu registracije novih igrača i nije mogao da dovede zamjenu. Francuz je potpisao novi ugovor, ali uz uslov da mu se otkupna klauzula smanji sa 200 na 100 miliona eura. Atletiko je pristao i praktično se pomirio sa gubitkom najboljeg igrača. Tako nešto je nedavno najavio i Dijego Simeone izjavom da neće stajati na putu svojim igračima kojima se pruža šansa za transfer koji se ne odbija...

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45