Vešović za dva miliona ide u Legiju

302 18.12.2017 10:09 Volcano sport tim

Dileme više nema, crnogorski reprezentativac Marko Vešović karijeru nastavlja u Legiji iz Varšave. Vešović je u nedjelju odigrao posljednji meč za Rijeku, nakon kojeg se oprostio sa navijačima.
 
- Koliko ja znam, odlazak u Legiju je završen posao. Zadovoljan sam tim odabirom - rekao je 26-godišnji Vešović, koji je posljednje tri i po godine bio član Rijeke.
 
- Bile su to tri i po turbulentne godine za mene. Posebno u početku. A onda se nekako prošlog ljeta sve posložilo. Osvojili smo duplu krunu, Atlantik kup, ušli u Ligu Evrope, u polufinalu Kupa smo, a u prvenstvu smo pri vrhu. Istorijska sezona. Srećan sam i ponosan, na neki način i tužan. Hvala svim navijačima, ''armadi'' i svakom Riječaninu koji me poštuje. Ja sam na neki način postao Riječanin, preko djeda, oca i sada će mi se i kćerka roditi ovdje. Srećan sam - izjavio je Vešović.
On je karijeru počeo u Budućnosti, iz koje je otišao u Crvenu zvezdu. Zatim je potpisao za Torino, ali se u Italiji nije izborio za minutažu pa je otišao u Rijeku. Poljski mediji pišu da će Rijeka dobiti dva miliona eura odštete za Vešovića.
TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45