Donaruma: Forza Milan!

229 15.12.2017 10:32 Volcano sport tim

Saga oko Đanluiđija Donarume i dalje je tema broj jedan fudbalskoj Italiji. Nakon što je jedan dio navijača Milana poručio golmanu da su izgubili srpljenje i poručili mu da ode, sada su se oglasili igrač i njegov menadžer Mino Rajola.

Milanov golman je to učinio putem društvene mreže Instagram, dok je Rajola pričao za Gazetu delo Sport. 
- Bilo je to ružno veče kakvo nijesm očekivao. Nikada nijesam rekao, niti napisao bilo kakvo pismo sa tvrdnjama da sam bio žrtva psihičkog nasilja i pritisaka u klubu. Uprkos svemu, gledam unaprijed i fokusiran sam na sljedeću utakmicu... Forca Milan! - napisao je Donaruma i tako donekle spustio loptu.

Rajola, za koga se spekuliše da je sve oko zakuvao i da radi mimo volje Donarumine porodice, celu priču svodi na prepirku sa sportskim direktorom Milana Masimom Mirabelijem.
- Pratim sve što Mirabeli priča o meni i protiv mene. Na kraju, ovo je demokratska zemlja gdje svako ima slobodu govora. Mirabeli ima lični problem sa mnom i koristi Điđa kao oružje da me napadne. Ali, ja ne želim da ulazim u medijski cirkus i, prije svega, ne želim da ovo puca po Điđovim leđima. Odgovoriću Milanu na adekvatnom mestu u adekvatno vrijeme. Điđo nije uradio ništa loše i nemaju pravo da ga koriste u ratu protiv mene - kazao je Rajola za Gazetu. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45