Mesi: Ako budemo loši u Rusiji, svi treba da se oprostimo

233 07.12.2017 12:14 Volcano sport tim

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da ukoliko reprezentacija Argentine doživi neuspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, svi igrači treba da se povuku iz državnog tima.

Mesi je prošle godine posle poraza na penale od Čilea u finalu Kopa Amerike odlučio da se povuče iz reprezentacije zbog brojnih kritika, ali se kasnije predomislio.
„Ukoliko odigramo loše na prvenstvu, svi bismo trebali da se povučemo. Nemoguće je ostati ako se nešto tako dogodi“, rekao je Mesi.

On je priznao i da mu je sjedenje na klupi Barselone u prethodne dvije utakmice u Ligi šampiona jako teško palo, ali i da je svjestan da je to bila ispravna odluka trenera Ernesta Valverdea zbog ranije obezbijeđenog prolaza.
„Teško prihvatam kada ne igram ili sam zamijenjem, ali sam shvatio i razumio da je takva odluka bila najbolja. Biti na klupi je užasno, iako spolja djeluje drugačije“.

Mesi i ostali Gaučosi narednog ljeta u Rusiji pokušaće da naprave korak dalje u odnosu na prošli Mundijal kada su izgubili od Njemačke u finalu u produžecima (1:0), a prvi rivali u grupi su im Hrvatska, Island i Nigerija.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45