Kelti "nanišanili" Vučevića

290 30.11.2017 11:53 Volcano sport tim

Boston Seltiksi pokušavaju da pronađu način da kroz trejd dođu do Nikole Vučevića.

Kako saznaje CSNNE, a prenosi čuveni NBC, Boston je kontaktirao Orlando u vezi sa Nikolom, ali prvi odgovor je bio negativan. Magični su rekli da ne žele da trejduju 26-godišnjeg Crnogorca.

Ipak američki mediji vjeruju da bi to moglo da se promijeni do kraja trejd roka zbog toga što Olandu opet ide loše, a Vučević je praktično jedini igrač koji im realno može donijeti nešto dobro u trejdu.

Crnogorski centar ima odlične brojke ove sezone, a uz to i u ovim uslovima vrlo mala primanja od 12 miliona dolara po sezoni. Sve to ga čini vrlo primamljivim za brojne timove, a posebno Boston koji pokušava da ojača već veoma konkurentan tim.

Vučević bi značio mnogo Bostonu baš u skoku i poenima koji fale od centara.

Nikola je na pitanje o tome kako se nosi sa trejd spekulacijama imao jednostavan odgovor.

“Pokušavam da ne obraćam pažnju na to i da se fokusiram da igram najbolje što mogu. Ima dosta spekulacija, ali ne čitam o tome. To su glasine i ne možete da ih kontrolišete. Na kraju dana, ako se nešto desi, desilo se.” – kazao je naš centar.

Vučević ima još dvije godine ugovora i to bi za Boston mogao da bude praktično poklon jer bi za 12 miliona po sezoni dobili odličnog igrača.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45