Propast bivše NBA zvijezde: Gordon uhapšen zbog pljačke

251 29.11.2017 12:12 Volcano sport tim

Nekada velika zvijezda NBA lige Ben Gordon nalazi se na životnoj stranputici. Američki mediji pišu da je Gordon počinio tešku krađu uz prijetnju hladnim oružjem zbog čega je završio u zatvoru, odakle je pušten uz kauciju od 50 hiljada dolara.

Gordon je najprije udario upravnika zgrade u kojoj živi, zatim mu je uz prijetnju nožem uzeo novac koji mu je prethodno dao za stanarinu. Gordonov agent Rejmond Braders odbio je da komentariše slučaj, samo jedan od brojnih koji je bivša NBA zvijezda počinila u posljednjih nekoliko mjeseci. Prije nekoliko dana, Gordon je na Menhetnu uhapšen zbog upravljanja automobilom koji je imao ukradene tablice, dok je u oktobru trebalo da se pojavi na psihijatrijskom vještačenju zbog incidenta kad je u Njujorku fizički napao jednu ženu. Amerikanac sa britanskim pasošem, nakon što je nasrnuo na ženu, počeo je da uništava vlastitu radnju, a onda je ženu zaključao u toalet. U junu prošle godine, u Los Anđelesu je uhapšen zbog toga što je bezrazložno aktivirao protivpožarne alarme u svom stanu.

Najbolje partije Gordon je pružao u dresu Čikaga. Za Bulse je igrao u periodu od 2004. do 2009. godine, a u nekoliko navrata postizao je i preko 40 poena. Nakon pet godina igranja u Čikagu, potpisao je petogodišnji ugovor sa Detroitom vrijedan 60 miliona dolara. I u dresu Pistonsa Gordon je igrao sjajno, na meču protiv Denvera ubacio je devet trojki u nizu, što je i danas rekord NBA lige. Za Šarlot je potpisao 2012, ali mu se ubrzo nakon toga karijera raspala. Pokušao je da ''oživi'' u Orlandu, ali nije uspio i u januaru ove godine pristupio je ekipi Teksas Ledžends, koji se takmiči u Razvojnoj ligi.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45