Grubač je APOEL-ov dijamant

330 28.11.2017 12:07 Volcano sport tim

Sa 17 godina i 180 dana, Sergej Grubač postao je drugi najmlađi igrač u istoriji APOEL-a na zvaničnim utakmicama! Debi je stigao prethodnog vikenda u kiparskom šampionatu, piše Arena.

Omladinski reprezentativac Crne Gore, visoki napadač raskošnog talenta, šansu je dobio u subotu u Nikoziji, u duelu sa lokalnim Olimpijakosom (6:1). Odigrao je posljednjih 18 minuta utakmice uz sudijsku nadoknadu, a nekoliko lijepih fudbalskih poteza bili su dovoljni da zasluži ovacije publike kiparskog prvaka. Njegov nastup je odjeknuo na Kipru, jer tako mlad debitovao u najtrofejnijem i najpopularnijem klubu u državi, posljednjih godina učesniku Lige šampiona. „APOEL-ov dijamant” je naslov u kiparskom izdanju najpopularnijeg fudbalskog portala na svijetu Goal.com.
Grubač je tokom ljeta na pripremama APOEL-a dobio šansu u nekoliko prijateljskih mečeva kiparskog prvaka. Takođe, zabilježio je i dobre nastupe u Ligi šampiona za mlade, ranije ove jeseni. Proteklih mjeseci bio je meta brojnih evropskih klubova, posebno je bio zainteresovan Partizan za transfer već u januaru ali, za sada je vjeran APOEL-u, gdje dobija šansu.

 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45