Vešović: Neću u Dinamo

351 20.11.2017 11:55 Volcano sport tim

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović će u januaru najvjerovatnije napustiti Rijeku, ali neće pojačati zagrebački Dinamo. Vešović je za Radio Rijeka demantovao pisanje pojedinih hrvatski medija da je u pregovorima sa ''modrima”.

- Uvijek sam bio ozbiljan čovjek i pravi profesionalac, pa ne želim da komentirašem klasične novinske spekulacije, klasična nagađanja što bi bilo kad bi bilo. U tome ne želim da učestvujem. Nijesam imao nikakav kontakt ili pregovore sa Dinamom. Ljudi iz Rijeke vode pregovore sa potpuno drugim klubovima, njima i mom zastupniku sam prepustio sve i u tim razgovorima se nije spominjao Dinamo. Mene Dinamo ne zanima, karijeru želim da nastavim u inostranstvu. Rijeka je jedini klub u HNL-u koji me zanima i jedini klub koji istinski volim. Potpuno sam koncentrisan da još ovih sedam utakmica odradim kako treba, a kad dođe prelazni rok onda ćemo o tome pričati. O konkretnim ponudama ćemo raspravljati sa ljudima iz kluba - izjavio je Vešović.

Podgoričanin je u Rijeku stigao 2014. godine, tada kao pozajmljen fudbaler Torina. Sa klubom sa Rujevice prošle sezone je osvojio prvu titulu prvaka Hrvatske u klupskoj istoriji, čime je prekinuta 11-godišnja dominacija Dinama.
TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45