Radonjić je nanio štetu Zvezdi

284 20.11.2017 11:52 Volcano sport tim

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović kazao je u intervjuu za Politiku da je bivši trener Dejan Radonjić nanio štetu tom klubu nekim svojim izjavama. Prije svega ona iz juna ove godine, kada je Radonjić govorio o dugovanjima prema njemu i igračima.

- Odmah te noći, u toku proslave titule, pozvao sam Dejana i rekao mu da ne razumijem zašto je to izjavio, jer ono što mora da bude pravilo jeste da treneri ne pričaju o parama. On je iskreno odgovorio da je to bila emotivna reakcija, koji sam razumio, iako sam bio ljut. Njegova izjava je nanijela veliku štetu Crvenoj zvezdi, ali ne kažem da je to bila Radonjićeva želja - kazao je Čović i dodao da je crnogorski stručnjak pregovarao sa Baskonijom.

- Što se mene tiče, u toj situaciji nijesam imao sujetu. U sezoni 2015/16, kada je Radonjić samovoljno otišao da pregovara sa Baskonijom, iako je bio pod ugovorom, takođe se nijesam naljutio. Samo sam rekao da je red da nam kaže ako namjerava da ide. Niko ga ne bi sprječavao, naprotiv. Mislim da je ključni razlog to što smo zatvorili jedan ciklus i da je bilo potrebno osveženje, ali na tome nijesam insistirao. Bivši trener je radio pakleni posao u jakom tempu i ja to tako razumijem. Sve obaveze koje je klub imao prema njemu, kada se bude sravnilo, biće izmirene. Možda smo mu ostali dužni deset odsto - rekao je Čović.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45