Dabanović sudi Ligu Evrope

309 30.10.2017 11:58 Volcano sport tim

Nikola Dabanović prvi je crnogorski internacionalac kojem je UEFA povjerila vođenje utakmice grupne faze elitnih klupskih takmičenja. Naš arbitar dijeliće pravdu na utakmici četvrtog kola Lige Evrope između danskog Kopenhagena i češkog Zlina.

Na centru ''Telia parken'' stadiona naći će se tim sastavljen od šest sudija, pa će za razliku od svih dosadašnjih mečeva internacionalac iz Podgorice imati pored sebe i dodatne pomoćne sudije. Pomoćne sudije biće Milutin Đukić i Jovica Tatar, dok će Miloš Bošković i Milovan Milačić prvi put obavljati uloge dodatnih pomoćnih sudija. Četvrti sudija biće Aleksandar Đikanović, sudija iz eltine grupe za pomoćne sudije. Učinak sudijske šestorke iz Crne Gore ocjenjivaće Lućano Lući, posmatrač suđenja koji dolazi iz Italije, dok će delegat utakmice biti Eugen Vesternih iz Holandije.

Dabanović je u dosadašnjoj karijeri dijelio pravdu na 53 utakmice u organizaciji UEFA i FIFA, među kojima su utakmice na završnim turnirima Evropskog prvenstva za kadete i omladince, dueli kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, mečevi u kvalifikacijama za U-21 Evropsko prvnestvo kao i utakmice u omladinskoj Ligi šampiona.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45