'Kralju' odgovara svaka pozicija

237 25.10.2017 09:45 Volcano sport tim

I u novoj sezoni NBA lige Lebron Džejms pokazuje o kakvom košarkaškom čarobnjaku se radi. Prvi put još od 2005. godine, ''Kralj'' je u zvaničnoj evidenciji zaveden kao organizator igre na jednoj NBA utakmici. Trener Tajron Lu nije imao izbora, pošto su Derik Rouz i Ajzea Tomas povrijeđeni.

Međutim, prva zvijezda Kavalirsa odradila je posao na način da je danas ujedno i prva sportska ličnost u Sjedinjenim  Američkim Državama. Sve zbog brojki - 34 poena, 13 asistencija i dva skoka za 37 minuta protiv Čikaga. Taman da ukrasi treću pobjedu Klivlenda o novoj sezoni.
Odmalena sam naučio da pokrivam baš svaku poziciju na parketu. Otkako sam počeo da igram košarku, iz nekog čudnog razloga naučio sam da radim sve. Baš sve. Da budem plej, bek, krilo, šuter i centar. Sve znam da radim, jer znam da čitam igru. Ako me trener pomjeri na bilo koje drugo mjesto, znaću i tu da se snađem. To mi olakšava posao, znam u svakom trenutku gdje sam ja, a gdje mi stoje saigrači - rekao je Džejms, koji je promašio samo sedam šuteva iz igre (13 od 20).

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45