Savić: Na Mundijalu navijam za Srbiju

322 16.10.2017 08:16 Volcano sport tim

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić rekao je da će navijati za Srbiju na Svjetskom prvenstvu iduće godine.

Jedan od lidera našeg nacionalnog tima se nada da će “orlovi” imati zapaženu ulogu u Rusiji.

“Imam mnogo drugova u selekciji Srbije i veoma sam srećan zbog njih. Kada se već Crna Gora nije plasirala na najveću fudbalsku smotru, onda nemam dilemu koga ću zdušno bodriti. Navijaću za Srbiju, a nadam se da ćete imati zapaženiju ulogu na Mundijalu”, rekao je Savić za “Blic”.

Rođeni Mojkovčanin prokomentarisao je i rezultate Crne Gore u kvalifikacijama…

“Kada se na kraju kvalifikacija za Mundijal podvuče crta, Crna Gora je doživela neuspjeh jer se nismo plasirali na završnicu. Ipak, ako se uzme u obzir da nam gotovo niko nije davao šansu da ćemo se do samog kraja boriti za odlazak u Rusiju, činjenica jeste da je i treće mjesto u grupi dobar rezultat. Ostaje žal što nas neće biti na SP”.

Savić je sa madridskim Atletikom uspio da prekine pobjedonosni niz Barselone. Prvenstveni meč osme runde završen je neriješeno 1:1.

“Tu smo da nerviramo Barselonu i Real. Teško je boriti se sa gigantima. Atletiko je posljednjih pet, šest godina porastao kao klub, postali smo jedan od najznačajnijih timova u Evropi, a i finansijski se približavamo velikanima. U današnjem fudbalu novac diktira tempo, dok je nas u razvoju usporila zabrana transfera u posljednja dva prelazna roka. U januaru nam stižu Dijego Košta i Vitolo, pa vjerujem da ćemo s njima moći da se umiješamo u borbu za trofeje”, zaključio je Savić.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45