Đukić: Neće biti problema sa Simićem

192 12.10.2017 02:53 Volcano sport tim

Na najnovijem spisku muške rukometne reprezentacije našlo se i ime golmana Nebojše Simića, koji je prije pola godine kazao da više neće nastupati za Crnu Goru. Ipak, u međuvremenu se predomislio i to neće predstavljati problem za atmosferu u ekipi, tvrdi selektor Dragan Đukić.

Selektor naših rukometaša Dragan Đukić vjeruje da neće biti nikakvih problema u saradnji sa povratnikom u nacionalni tim Nebojšom Simićem, kao i da Crna Gora može da bude prijatno iznenađenje na Evropskom prvenstvu.

- Sa Simićem sam sarađivao u januaru i nije bilo nikakvih problema. Vidjećemo kako će se uklopiti u čitavu priču, da li sebe nalazi u ekipi, da li mi smatramo da je pravo rješenje. Naime, tokom kvalifikacija napravili smo pozitvnu hemiju i energiju i nećemo nikome dozvoliti da taj balans naruši. Kako god se zvao - rekao je selektor Đukić.

“Lavovi” će prve provjere pred kontinentalni šampionat imati u posljednjoj sedmici oktobra kada će u okviru EHF nedjelje igrati sa Češkom, a pored Simića, u reprezentaciju su se vratili Vuk Lazović i Stevan Vujović.

 

TIP 1X2
TIP DANA
Rostov VS KS Samara
12.08.2019 19:00