Baša završio karijeru

307 02.10.2017 08:25 Volcano sport tim

Dugo se spekulisalo šta će poslije Lila, gdje će nastaviti bogatu karijeru, ali Marko Baša se na kraju odlučio za radikalni potez – crnogorski defanzivac je “okačio kopačke o klin”.

Kako saznaju Dnevne novine, 34-godišnjak rodom iz Trstenika je najbliži odluci da se više ne bavi profesionalno fudbalom, uprkos tome što je imao nekoliko ponuda koje su u potpunosti ispunjavale njegove zahtjeve.

Iz pouzdanih izvora DN saznaju da je Baša nedavno odbio unosnu ponudu Štutgarta – “švabe” su bile spremne da odriješe kesu, ali Marko im se zahvalio, jer se odlučio za odmor, a po svemu sudeći i penziju.

Pominjao se i Lacio, interesovao se ruski Rostov, ali nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Le Mana i moskovske Lokomotive je iz porodičnih razloga sve “precrtao”.

Čak se u komšijskim medijama spominjalo da bi mogao da potpiše za Crvenu zvezdu, tamošnji mediji su kao glavni razlog vidjeli to što je njegova ćerka počela osnovno školovanje u Beogradu, pa je Baša praktično zbog porodice i odlučio da odmori od fudbala.

U godinama je kada se dosta fudbalera odluči za penziju, ali znajući njegove kvalitete, imao je prostora za još dvije sezone fudbala na visokom nivou. Ipak, izgleda da je kraj najbliža odluka. (Dnevne novine)

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45