Tumbaković otkrio karte za Dansku i Poljsku

332 25.09.2017 01:16 Volcano sport tim

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za posljednja dva meča u kvalfikacijama za Svjetsko prvensto 2018. godine, u kojma će „hrabri sokoli“ za protivnike imati selekcije Danske (5. oktobar) i Poljske (8. oktobar).

Na spisku selektora Tumbakvoića našla su se 24 igrača i golmani: Mladen Božović (Larisa, Grčka), Danijel Petković (Lorijen, Francuska), Milan Mijatović (Budućnost); odbrana: Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Marko Simić (Pahtakor, Uzbekistan), Nemanja Mijušković (Taraz, Kazahstan), Adam Marušić (Lacio, Italija), Žarko Tomašević (Ostende, Belgija), Filip Stojković (Crvena zvezda, Srbija), Emrah Klimenta (Sakramento, SAD), Elsad Zverotić (Sion, Švajcarska); vezni red: Nikola Vukčević (Braga, Portugal), Aleksandar Šćekić(Genčelbirigli, Turska); Vukan Savićević (Slovan Bratislava, Slovačka), Mirko Ivanić (BATE Borisov, Bjelorusija), Vladimir Jovović (Jablonec, Češka), Marko Janković (Partizan, Srbija), Marko Vešović (Rijeka, Hrvatska), Damir Kojašević (Vojvodina, Srbija), Sead Hakšabanović (Vest hem, Engleska); napad: Stevan Jovetić (Monako, Francuska), Fatos Bećiraj (Dinamo Moskva, Rusija), Stefan Mugoša (Šerif, Moldavija) i Luka Đorđević (Arsenal Tula, Rusija).

- Spisak nije pretrpio značajnije promjene u odnosu na prethodno okupljanje. Nedostaje Kosović zbog povrede, dok se u selekciju vraća Šćekića koji se oporavio od povrede koja ga je spriječila da prethodno okupljanje bude sa nama. Svi igrači su u takmičarskom ritmu, igrali su standardno tokom prethodnih mjesec dana. Izuzev Bećiraja, koji ima parne kartone, svi igrači imaju pravo nastupa na oba meča i nismo imali potrebu da pravimo dodatnu selekciju i pozivamo veći broj igrača - rekao je selektor Tumbaković za sajt FSCG.

Reprezentacija Crne Gore pripreme za mečeve sa Danskom i Poljskom počinje u nedjelju, 1. oktobra, u 18.00 časova.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45