Vukotić preuzima Rudar?

383 24.09.2017 08:50 Volcano sport tim

Rudar je nakon serije loših rezultata raskinuo saradnju sa Radisavom Dragićevićem, a najozbiljniji kandidat da ga naslijedi je Miodrag Vukotić.

Arena piše da će četrdesettrogodišnji Podgoričanin doputovati danas u Pljevlja na pregovore i, ukoliko se dogovori sa čelnicima kluba, odmah voditi trening.

 - Nakon analize rezultatske situacije u klubu, došlo je do sporazumnog prekida saradnje sa trenerom Radisavom Dragićevićem. Obje strane su se u potpunosti složile da je potrebno izvršiti određene promjene, kako bi se uhvatio ritam sa ostvarenjem zacrtanih rezultatskih ciljeva na početku sezone. Fudbalski klub Rudar i ja u svoje ime, iskreno se zahvaljujemo treneru Dragićeviću na profesionalnom radu i odnosu koji je imao u našem klubu. Takođe, najiskrenije mu želimo puno uspjeha u daljoj trenerskoj karijeri sa nadom da će se fudbalski putevi našeg kluba i trenera Dragićevića ponovo sresti jednog dana. Pitanje novog šefa stručnog štaba biće riješeno narednih dana, a do tada će sa ekipom raditi pomoćni trener Vuko Bogavac i trener golmana Veljko Bajković - rekao je predsjednik Rudara Vladimir Šestović za klupski sajt. 

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45