Veliki trejd propada zbog povrede Tomasa?

245 26.08.2017 07:41 Volcano sport tim

Najveći i najznaćajniji trejd ljeta u NBA ligi, između Klivlend Kavalirsa i Boston Seltiksa, mogao bi da bude otkazan, prenosi Adrijan Vojnarovski, poznati američki novinar.

 

Poslije šokantnog zahtjeva za trejd od strane Kajrija Irvinga, Kavsi su dugo vagali i na kraju odlučili da ga pošalju u Boston, u zamjenu za Ajzeu Tomasa, Džeju Kraudera, Anta Žižića i zaštićenog pika prve runde na narednom draftu. Međutim, novinar ESPN, najupućeniji i najpouzdaniji kada su u pitanju dešavanja u NBA ligi, saznaje da Tomas i dalje ima problema sa povredom kuka, zbog koje je morao da završi prošlu sezonu ranije. 

- Situacija je veoma osjetljiva - prenosi Vojnarovski stav uprave vicešampiona NBA lige, dok postoji opcija da se cio posao otkaže. 

Takođe, postoji mogućnost i da Klivlend izvrši dodatni pritisak na Boston poslije saznanja o zdravlju jednog od najboljih plejeva lige, kako bi eventualno dobili prava na još nekog pika Seltiksa, prije svega jer je Deni Ejndž, generalni menadžer Kelta, kao jedan od glavnih razloga za trejdovanje Ajzee naveo upravo povrede. Sa druge strane, Irving će ljekarske preglede u Masačusetsu obaviti tokom dana.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45