Vukčević na vratima Budućnosti

494 21.07.2017 09:30 Volcano sport tim

Ofanzivac Marko Vukčević dogovorio je povratak u Budućnost, a saradnja bi trebala da bude ozvaničena danas u prostorijama kluba na Starom aerodromu, pišu Dnevne novine.

Krilni fudbaler će se tako vratiti u matični klub poslije četiri godine. Bivši omladinski i mladi reprezentativac Crne Gore je 2013. godine pojačao Olimpiju iz Ljubljane, ali mu je ugovor istekao, pa se kući vraća kao slobodan igrač. Vukčević je tokom četiri sezone, u klubu koji je pet puta bio šampion Slovenije, odigrao 68 utakmica (devet golova), ali nije nadogradio svoj talenat, pa Slovenci nijesu željeli da ga zadrže. Mislili su da će ga pozajmica Vojvodini u sezoni 2015/2016. vratiti u život, ali ni to nije bila uspješna misija, pošto je momak koji je odigrao jedan meč za A selekciju Crne Gore dres Voše oblačio 17 puta (jedan gol)… Povratak u Budućnost je logičan potez, a sa 24 godine nalazi se na novom početku. I još je na vrijeme da dokaže koliko vrijedi i koliko može.
Ako potpiše, Vukčević će biti sedmo pojačanje Budućnosti, pošto su plavu opremu već ogrnuli Milan Mijatović, Miljan Vlaisavljević, Ilija Tučević, Dominik Korea, Risto Ristović i Alen Melunović.
TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45