Kaen pita za Bašu

316 21.07.2017 09:24 Volcano sport tim

Marko Baša više nije igrač Lila, ali to ne znači da će napustiti Francusku. Prema pisanju tamošnjih medija, za crnogorskog reprezentativca zainteresovan je Kaen. Dolaskom Marsela Bijelse na klupu Lila, za Bašu i još nekoliko iskusnijih igrača više nije bilo mjesta u tom klubu, jer trener poznat pod nadimkom „Ludak” želi da forsira mlade snage.

Nakon toga se pominjala mogućnost da iskusni defanzivac pojača Crvenu zvezdu, ali do dogovora nije došlo. Ukoliko pređe u normandijski Kaen, za Bašu bi to bio treći klub u Francuskoj, gdje je, osim za Lil, nastupao za Le Man. Od 2011. je u Lilu i za to vrijeme postao je jedan od najboljih igrača tog kiuba. U dresu “mastifa” odigrao je 148 utakmica i postigao 11 golova, mada je u posljednjih godinu i po, uslijed povreda, više bio van terena nego u igri.

Za reprezentaciju Crne Gore nastupio je na 39 mečeva, a postigao je dva gola. Međutim, pitanje je kakav će u budućnosti biti njegov status u reprezentaciji nakon odluke da, uoči meča sa Jermenijom. odbije da bude na klupi za rezervne igrače.

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45