Amerika kao Dejova opcija

322 18.07.2017 08:02 Volcano sport tim

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić nakon odlaska iz Crvene Zvezde u potrazi je za novim angažmanom. Realno većina evropskih ekipa riješila je pitanje trenera, a Radonjić bi mogao da ide u SAD gdje je bio na usavršavanju tokom ljetnje lige.

“Vidjeću šta mogu da uradim kako bih napravio adekvatan plan, jedna od opcija jeste da odem u Ameriku na usavršavanje.” – kazao je Radonjić za Blic.

Crnogorac je oduševljen boravkom u Sjedinjenim državama gdje se upoznao sa Gregom Popovićem i Etoreom Mesinom, pošto je bio u kampu Sparsa kao gost. Otkrio je za Blic i sa kim se najviše družio.

“Stalno sam bio sa Nikolom Jestratijevićem, bivšim saigračem iz FMP-a i podgoričke Budućnosti, koji živi u Americi. Učinio je sve da se u Las Vegasu osjećam što ugodnije i ljepše. Vidio sam se i sa Davisom Bertansom, bivšim košarkašem Partizana, bio je tamo i Džejms Robinson, bivši plej Igokee, hrvatski trener Tomica Mijatović…” – kaže Radonjić koji nije želio da otkrije je li bio gost i čuvenih kazna u Las Vegasu.

“Van košarkaškog dijela obišao sam ono što sam htio da vidim.”

TIP 1X2
TIP DANA
Kristal Palas VS Brajton
16.12.2019 20:45